hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lasagne II.

MME MME
2/5
75 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A lisztet, a tojásokat és az olajat 3 részre osztjuk, az egyikhez paradicsompürét, a másikhoz parajpürét adunk, a harmadikat fehéren hagyjuk. Sóval ízesítve gyúrt tésztát készítünk, amelyet pihentetés után vékonyra nyújtunk.

A húst ledaráljuk, kevés olajon megpirítjuk a felaprított hagymával és fokhagymával, hozzáöntjük a tejet, majd rövid idő múlva a paradicsomszószt, összeforraljuk.

A tűzálló tál aljára kevés mártást szedünk, rátesszük a piros tésztát, amire megint mástás kerül, majd fehér színű tészta következik, újabb adag mártás után pedig a zöld, és így rétegezzük tovább. A tetején mártás legyen.

200 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Aki szereti, parmezánt is használhat.

Ezek is érdekelhetnek

Friss