Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lángos paradicsomszószos szardíniával

15 perc
bonyolult
megfizethető
1 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy csészében egy kevés langyos, cukros tejben megfuttatjuk az élesztőt, majd hozzákeverjük a liszthez. Megsózzuk, majd pár csepp olívaolajjal és vízzel tésztává dagasztjuk. Meleg helyre tesszük, és hagyjuk, hogy megkeljen.
  2. Amikor a tészta megkelt, kör alakúra formázzuk, és bő, forró olajban kisütjük.
  3. A paprikát és az újhagyma zöldjét felkarikázzuk, a paradicsomot felszeleteljük. A forró lángost megkenjük a fokhagymával, a maradékot felaprítjuk és rászórjuk. Elosztlatjuk rajta a szardíniát a szósszal együtt, a paradicsomot, a paprikát és az újhagyma zöldjét. Megsózzuk, megborsozzuk. Azonnal fogyasztjuk.

Megjegyzés

Mediterrán jellegű lángos kombináció. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss