Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

9 laktató tarhonyás hús, ami azonnal a család kedvence lesz

default user icon
MME
Már a menzán is imádtad a tarhonyás húst? Akkor a következő válogatásunkban biztosan találsz kedvedre való receptet - a lecsós tarhonyától a pásztortarhonyáig mindent megtalálsz.

A menzák egyik koronázatlan királya a tarhonyás hús. A suliban odavoltunk érte, a repeta pedig garantált volt, ha ezt kaptuk második fogásnak a tányérunkba.

Odahaza készítve biztosan finomabb, csak egy jó recept kell hozzá. Az étel egyébként nem más, mint egy klasszikus pörkölt tarhonyával, de ez most mellékes. A lényeg, hogy imádjuk.

A bolti tarhonyát általában olajon vagy zsíron megpirítjuk, majd kétszeres mennyiségű vízzel felöntve puhára főzzük.

Ezek a receptek igen jól fognak jönni, ha valami egyszerű, mégis tartalmas és laktató fogásra vágysz. Érdemes őket kipróbálni, a cikket pedig elmenteni magadnak.

PÁSZTORTARHONYA>>> 

VÖRÖSBOROS MARHAPÖRKÖLT TARHONYÁVAL>>> 

LECSÓS PULYKAMELL TARHONYÁVAL>>>

CSIRKEMÁJPÖRKÖLT TARHONYÁVAL>>> 

EGYSZERŰ KOLBÁSZOS TARHONYA>>> 

CSÜLKÖS-BABOS EGYTÁL>>> 

TARHONYÁS LECSÓ KOLBÁSSZAL>>> 

SERTÉSPÖRKÖLT TARHONYÁVAL>>> 

EREDETI PÁSZTORTARHONYA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss