Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Laktató és mennyei: tarhonyaleves füstölt szalonnával

default user icon
MME
Ti ismeritek a tarhonyalevest? Gyorsan elkészíthető, isteni finom, és olyan tartalmas, hogy második fogásnak elég egy könnyű túrógombóc vagy palacsinta. A Fanny Konyha receptjéből láthatjátok, milyen egyszerű összedobni, a végeredmény pedig zseniális!

A tarhogyaleves füstölt szalonnával egy olyan leves, ami a klasszikus ételek táborát erősíti úgy, mint akár a lebbencsleves is. Egyszerű, aránylag hamar elkészül, szóval ideális választás a hét bármelyik napján. Ha még nem próbáltátok, akkor most jött el az ideje! Nincs más dolgotok, mint figyelmesen követni receptvideónkat, a végeredmény pedig olyan finom lesz, hogy mind a tíz ujjatokat megnyaljátok utána.

Hozzávalók:

  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 10 dkg tarhonya
  • 1/4 tk édes-nemes pirospaprika
  • 30 dkg burgonya
  • 1 db csípős zöldpaprika

A TARHONYALEVES PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss