A pudingokat 3-3 dl tejben felfőzzük. Ha kész, akkor a vaníliásba a vaníliás cukrot, a puncsosba a rumaromát keverjük (még melegen). Megvárjuk még kihűlnek. A margarint a porcukorral habosra keverjük és kettéválasztjuk, és a kétfajta pudinghoz keverjük.
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéket kemény habbá kezdjük verni, majd hozzáadagoljuk a cukrot. A tojássárgájákat habosra keverjük, majd fellazítjuk egy kis fehérjehabbal. A keverékbe beleforgatjuk a sütőporos kakaóporos lisztet.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és 2 lapot sütünk. ( én megmértem a masszát, és úgy feleztem el ) Majd a 2-2 lapot elvágjuk, így 4 lapot kapunk, majd betöltjük a krémmel. (A 3. lapra a maradék pudingokat kentem, először a vaníliásat, erre pedig a puncsosat, majd lefedtem a 4. lappal).
Az étcsokoládét megolvasztjuk az étolajjal és bevonjuk vele a sütemény tetejét. Egy órára hűtőbe tesszük, utána szeleteljük.