Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Lady Gaga ezzel az egyszerű étellel vette le a lábáról Bradley Coopert!

default user icon
MME
Semmi sem tud két embert úgy közel hozni egymáshoz, mint egy nagy adag, jól elkészített olasz tészta. Még akkor sem, ha az éppenséggel egynapos. Aki ezt nem hinné, annak ékes bizonyítékul szolgálhat Bradley Cooper esete Lady Gaga maradék tésztjával.

Bradley Cooper, aki  Conan O'Brian talkshowjában a hamarosan mozikba kerülő Csillag születik című filmjét promótálta, arról mesélt, hogy milyen volt az első találkozása a női főszerepre elképzelt Lady Gagával.

Az énekesnő az otthonába hívta őt a megbeszlésre, ahová Cooper hangosan korgó gyomorral érkezett, és ezt Gaga nem hagyhatta szó nélkül.

"-Azt kérdezte: 'Éhes vagy?' mire én azt válaszoltam, hogy igen. Úgyhogy kimentünk a konyhába, rámutatott a hűtőjére 'Nézz körül!'- mondta. Én kinyitottam a fridzsidert,  és megláttam egy hatalmas tál tésztát, amiről kiderült, hogy előző éjszaka főzte. 'Ez jó lesz' - mondtam, ő pedig megmelegítette, aztán együtt megettük. Elképesztő volt! Azonnal otthon éreztem magam vele."

Az, hogy az olasz származású Lady Gaga - polgári nevén Stefani Joanne Angelina Germanotta - konyhaművészetével levette a lábáról az anyai ágon szintén olasz Bradley Coopert, egyáltalán nem meglepő: a színész-énekesnő családjában mindig is nagy hagyománya volt a sütés-főzésnek, mindenki nagymestere e tudománynak, olyannyira, hogy a Germanotta szülők régi, jól bevált olasz receptjeikre építve, 2012-ben Joanne Trattoria néven éttermet nyitottak New Yorkban, ami a mai napig nagy népszerűségnek örvend.

A Csillag születik című filmet 2018. október 4-től a hazai mozikban is vetítik, érdemes megnézni, vajon a vásznon is működik-e a kémia a két sztár között!

GEORGE CLOONEY-T SZIGORÚ DIÉTÁRA FOGTA A FELESÉGE >>> 
ETTŐL AZ EGYSZERŰ ÉTELTŐL NÉZ KI ILYEN BOMBÁN A 45 ÉVES KATE BECKINSALE >>> 
VILMOS HERCEG ELÁRULTA, MILYEN ÉTELEKET RENDELNEK HÁZHOZ >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss