Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Labancpecsenye tarjából

75 perc
bonyolult
költséges
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst kissé kiklopfoljuk, megsózzuk, és a mustárba kevert borssal mindkét oldalán megkenjük.
  2. A hússzeletek egyik felére ráfektetünk egy sonka és egy sajtszeletet, majd újból egy szelet sonkát, a másik oldalát pedig ráhajtjuk, és fogvájóval néhány helyen összetűzzük.
  3. A lisztbe belekeverjük a pirospaprikát, megforgatjuk benne a töltött húsokat. Kiolajozunk egy tepsit, és belefektetjük a húst, és alufóliával befedjük. Forró, előmelegített sütőben 210 fokon 50 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük. A fóliát levéve még 10 percet sütjük.

10 SZAFTOS ÉS ROPOGÓS PECSENYE >>>

11 SZAFTOS BRASSÓI, AMINEK KÉPTELENSÉG ELLENÁLLNI! >>>

15 OMLÓS SÜLT HÚS, AMIVEL JÓL LAKIK A CSALÁD >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss