Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kustánczi Lia 25 kilót fogyott két hónap alatt

Kustánczi Lia élete az elmúlt időszakban rendkívül nagyot változott, ugyanis tavaly született meg kisfia, Benett, aki az édesanyja szerint egy igazi csoda. Ám Liának is kijár a dicséret, hiszen tökéletes alakjával mindenkit elkápráztat.

„Az elmúlt idő alatt sok minden történt, mert ugye született egy kisfiam, aki már 13 hónapos, csak úgy repül az idő” – árulta el Lia a Metropolnak, aki arról is beszélt, hogy bár nagyon elfoglalt, azért a rendszeres edzésre mindig szakít időt.

„Beni örökmozgó, úgyhogy nonstop rohangálok utána. Most már elkezdett szerencsére járni, s mivel lépcsős házban lakunk, tehát lépcsőn fel, lépcsőn le. Persze edzek is mellette” – mesélte a gyönyörű kismama, aki azt is elárulta, hogy a terhessége alatt sem hanyagolta el a testedzést, és az étkezésére is odafigyelt.

„25 kilót híztam a várandósságom alatt, amit körülbelül két hónap alatt adtam le, de Benit 12 hónapos koráig szoptattam, és nekem az is sokat segített, mert csak úgy olvadtak le a kilók” – mondta a lemezlovasként és üzletasszonyként is ismert anyuka.

Borítókép: Metropol

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss