Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kuruc pecsenye

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Mustár

Elkészítés

  1. A kuruc pecsenye elkészítéséhez a tarjákat kicsontozzuk, és mindegyikből dupla szeletet vágunk. Enyhén kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és megkenjük mustárral.
  2. A hússzeletek egyik felére rátesszük a sonkát, és ráhajtjuk a másik felét, majd hústűvel összetűzzük. A húsok mindkét oldalát paprikás lisztbe forgatjuk, és olajazott tepsibe rakjuk.
  3. A húst 190 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 30 percig sütjük, majd az alufóliát levéve további 15 perc alatt készre sütjük.
  4. Ízlés szerinti körettel, salátával vagy házi savanyúsággal tálaljuk. 

Megjegyzés

Menyhei Béláné receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Hasonló receptek

Friss