A csirkemellfilét kockákra vágjuk és a kókuszolajon állandó kevergetéssel pirosra sütjük. Mielőtt kész, hozzáadjuk a fűszereket, és azzal is átpirítjuk.
A salátához a a gyümölcsöket meghámozzuk, feldaraboljuk, a salátát felaprítjuk és jól összekeverjük.
Az öntetethez a citromlevet és az édesítőt egyneműre keverjük a sóval, majd a salátára locsoljuk. A tetején elrendezzük a csirkemellkockákat. Friss mentalevelekkel díszítjük.
Aki szereti a gyümölcs-hús kombinációt, annak ajánlom ezt a gyorsan elkészíthető gazdag salátát. A mojito a nyár egyik legkedveltebb itala, ez adta az ötletet az öntet ízvilágához. - Bodnár Éva
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!