Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Különös módszerrel fogyott 30 kilót ez az anyuka

default user icon
MME
Danielle Cooper kétgyermekes anya, aki egy év alatt 30 kilót fogyott. A szupermarket-üzletvezetőként dolgozó nő 2015-ben, a második terhességét követően kezdte hízni. Miután 2016-ban, egy barátja esküvőjén lefotózták, terhessége után először szembesült a könyörtelen valósággal, amikor meglátta a képeket.

Danielle ráeszmélt, valójában mennyire boldogtalan a külsejével, így a gyökeres életmódváltás mellett döntött. Diétába kezdett, és hulahoppozni, ennek köszönhetően pedig egy év leforgása alatt 30 kilót fogyott le . Danielle ma már 56 kilót nyom, és elégedett a külsejével. Rendszeres oszt meg képeket új alakjáról az Instagramon. 

"Hét évvel ezelőtt, az első gyermekem születése után felszedtem egy huszast. Aztán újra teherbe estem, és a mérleg nyelve egyre feljebb és feljebb kúszott. A második gyermekem születése után elég hamar ráeszméltem, milyen állapotban vagyok. Teljesen le voltam törve. Emlékszem, a barátom esküvőjén készült fotó teljesen váratlanul ért. Ekkor jöttem rá, mekkora is lettem, és ez volt az utolsó csepp. Csatlakoztam egy életmódváltó programhoz, és közel 30 kilót fogytam" -mesélte a nő, akinek korábban 46-os volt a mérete, most pedig 36-os.

"Ma már ha biciklizni viszem a gyerekeimet, én is ott kocogok mellettük, néha még versenyzünk is. Nemrégiben tagja lettem a Nirvana Spa-nak, ez pedig hatalmas dolog a számomra. Naphosszat fürdőruhában kell flangálnom, erre pedig 2 évvel ezelőtt képtelen lettem volna. 10 hónapja kezdtem hulahoppozni, azt hiszem, ez volt az igazi kulcsa a fogyásnak. Edzőteremhez vagy csoportos edzésekhez nem volt elég önbizalmam. Folyton úgy éreztem, az emberek bámulnak és kinevetnek, ráadásul nem lett volna egyszerű a két kisgyerek mellett időt szakítani arra, hogy elmenjek otthonról. Egy nap úgy döntöttem, adok egy esélyt a hulahoppozásnak. Egyből beleszerette! Akár a kedvenc műsoromat is nézhetem sportolás közben, vagy a kedvenc számaimra edzhetek, ráadásul ki sem kell mozdulnom hozzá! Mára elindítottam a saját 30 napos kihívás-programomat, amelyhez mások is csatlakozhatnak."

Mióta Danielle lefogyott , magabiztosabb, mint valaha, új fizikuma pedig a gyereknevelés szempontjából is hálás. Danielle-t leginkább a kitartás tette próbára. "Eleinte elég gyorsan ledobtam egy tízest, aztán az egész folyamat lelassult, és feladtam. Újra elkezdtem rászokni a gyorséttermekre, és hamar felszedtem 5 kilót. Ezek után újra vissza kellett mennem a csoporthoz. Ekkor papíron is szembesültem azzal, hogy milyen ára van a feladásnak. Ez a lökés kellett ahhoz, hogy folytatni tudjam. Azóta megállíthatatlan vagyok. Arra gondoltam: igen, mindannyiunknak vannak rossz napjai. És ez így van jól."

73 KILÓT FOGYOTT A KÉTGYERMEKES ANYUKA, AKI MÁR CSAK BOTTAL TUDOTT JÁRNI

ÍGY REGGELIZZ, HOGY MEGINDULJON A FOGYÁS! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss