Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kukoricás halragu

MME MME
30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A fagyasztott halfiléket hagyom felengedni. Megmosom, és nagyobb darabokra vágom. Megszórom halas fűszerkeverékkel és sóval.

A haldarabokat 2 evőkanál olajon megpirítom, és majdnem készre párolom. Ekkor hozzákeverem a leszűrt kukoricát és a gombafejeket. Megsózom, és összevágott petrezselyemzölddel meghintem. Még egyszer átforrósítom.

Közben kevés olajban háromszög alakúra vágott kenyérszeleteket pirítok.
Citromkarikákkal és petrezselyemzölddel díszítem a halat, és pirított kenyérszeletekkel tálalom.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss