Elkészítés: A petrezselymet, a metélőhagymát és a bazsalikomot durvára vágjuk, majd hozzáadjuk az olívaolajat és a fokhagymát. Az egészet finomra turmixoljuk. Az öntetet egy nagyobb keverőtálba tesszük, citromlével, borssal és kevés sóval ízesítjük.
Az avokádókat kettévágjuk, a magot kivesszük belőle, majd kiskanál segítségével kiszedjük a húsát.
A kockára vágott avokádóhúst, a fetasajtot, a leöblített kukoricát és a cikkekre vágott apró paradicsomot az öntetbe forgatjuk. Az avokádó héjába visszatöltjük a salátát, és tálalás előtt hűtőbe téve jól lehűtjük.
Tálaláskor körülöntjük a maradék öntettel, és bazsalikomlevelekkel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre