Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kukoricás-borsós rizssaláta

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Megfőzzük a rizst a leveskockával ízesített vízben.

A majonézt a tejföllel simára keverjük, citromlével, borssal, csipetnyi porcukorral ízesítjük. Belekeverjük a finomra vágott petrezselymet, valamint a szétzúzott fokhagymát. A főtt rizst a mártásba öntjük. A paradicsomot apró kockákra vágjuk, ezt is hozzákeverjük. Ezután belekeverjük a vékonyra karikázott zöldhagymát, valamint a leszűrt konzerv zöldségeket. Az egészet jól összekeverjük és hűtőszekrényben érleljük néhány órán át.

Megjegyzés

Fotó: Bonduelle - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss