Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Undorító dolog mászott elő a Nutellából: sokkot kapott a bécsi édesanya

default user icon
MME
Kislányának szeretett volna kenni egy mogyorókrémes kenyeret, amikor meglátta, hogy mozogni kezd a nutellás üveg. A bécsi édesanyának a kenőkés is kiesett a kezéből.

A Nutella az egyik, ha nem a legnépszerűbb krém, amit az emberek a kenyerükre kennek. Számtalan felhasználási módja létezik, ugyanis készíthető belőle keksztekercs és sajttorta is, kerülhet palacsintába vagy bejglibe, de lehet forró ital alapja is. Egyesek szeretik az extrém dolgokat, számukra minden bizonnyal a rántott Nutella is ínycsiklandóan hangzik.

Vélhetően a bécsi háziasszony és családanya, Suzi is szerette a neves krémet, ám most egy életre elment tőle az étvágya. Az osztrák főváros egyik élelmiszerboltjában vett egy üveg Nutellát, melynek a csomagolás szerint csak jövőre járt volna le a szavatossági ideje, ám a finomság már jóval hamarabb a kukában végezte. A bécsi anyuka ugyanis egy kukacot talált a krémben.

A lányának kente éppen a nutellás kenyeret vasárnap reggelire, amikor egy kukac mászott elő a nugátkrémből – számolt be az esetről a Ripost a Heute cikke nyomán.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek

Friss