A krumplis zellerkrémleves elkészítéséhez a zöldségeket és az almát megmossuk, megtisztítjuk és felaprítjuk.
Egy fazékban a kókuszzsíron megdinszteljük a felaprított zöldségeket és az almát, felöntjük a vízzel, és sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük. Fedő alatt puhára főzzük, majd egy botmixerrel pépesítjük.
Hozzáadjuk a rizsitalt, összeforraljuk, és ha szükséges, tovább ízesítjük. Gluténmentes pirított kenyérkockával kínáljuk.
A téli hideg időben egy forró, vitamindús leves biztosan jól esik mindenkinek. Ráadásul filléres étel. Glutén-, tej-, tojás-, szója-, cukormentes. - scarlett69
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!