Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krumplipüré édesburgonyából

MME MME
75 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az édesburgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd kisebb darabokra vágjuk. Egy tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 200 fokon 45-50 perc alatt puhára sütjük. Félidőben átforgatjuk, hogy mindenhol egyformán puhuljon. Ha készen van, egy tálba öntjük, és botmixerrel pürésítjük.
  2. Hozzáadjuk a vajat és a tejet, majd sóval, borssal, szerecsendióval, zúzott fokhagymával összeforgatjuk, majd botmixerrel krémesítjük egy kicsit. Tálaláskor megszórhatjuk durvára tört dióval.

    FINOMSÁGOK ÉDESBURGONYÁVAL >>> 

    13 RECEPT ÉDESBURGONYÁBÓL, AMIT NEM HAGYHATSZ KI >>> 

Ezek is érdekelhetnek