Elkészítés: A tésztát sós vízben 12 perc alatt puhára főzöm.
A bacont felkockázom, 1 kanál olajon lepirítom. Félúton hozzáadom az apróra vágott hagymát is, és addig pirítom, amíg a hagyma üveges lesz. Ezután hozzáadom a vékonyra szelt gombaszeleteket, pár percig pirítom. Ezután adom hozzá a konzerv kukoricát, a kenhető sajtot és a húsleves alaplevet is. Ízlés szerint sózom, borsozom (a bacon és a húsleves miatt én sót nem is tettem bele), és addig kevergetem, amíg a sajt elolvad.
Egy tűzálló tálban a kifőtt tésztát és a szószt összekeverem, a tetejét megszórom reszelt sajttal. 200 C-on addig sütöm, amíg a tetején a sajt aranybarna lesz. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre