Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémsajtos-snidlinges krumplisaláta

30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A krumplit sós vízben, hajában megfőzöm, hagyom meghűlni, meghámozom. A krémsajtot a tejfölben simára keverem, belekeverem az apróra vágott snidlinget, sózom, borsozom.

A hajában főtt krumplit vékonyra karikázom, a tejfölös, sajtos mártásba adom, óvatosan elkeverem, vigyázva, hogy ne törjön össze. A tálat néhány órára a hűtőbe teszem, hogy összeérjenek az ízek.

Tálalás előtt a tetejét megszórom apróra vágott snidlinggel. Sültek mellé köretként, de péksüteménnyel önálló fogásként tálalom, mondjuk vacsorára.

Ezek is érdekelhetnek

Friss