Elkészítés: A pulykamellszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel.
A trappista sajtot lereszeljük, a hagymát karikákra, a sonkát apró kockára vágjuk. A krémsajtot összekeverjük a sonkával, a hagymával és a reszelt sajttal. Ízesítjük sóval, őrölt borssal.
A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük. Minden tekercset - mérettől függően - 2-3 szelet baconbe burkolunk. A göngyölegeket szorosan alufóliába csavarjuk, tepsibe vagy jénaiba tesszük.
Kevés vizet aláöntve előmelegített sütőben kb. 30 percet sütjük. Fél óra után kibontjuk a csomagok tetejét, és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe, amíg szép piros színt kap.
Zöldséges rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre