Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémleves sült zöldségekből

30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag

Elkészítés

  1. A zöldségeket alaposan leöblítjük, a zellert meghámozzuk. A répát, cukkinit, a paprikát és a zellert feldaraboljuk, a hagymát kétfelé vágjuk és a cukkini kivételével a zöldségeket egy tepsibe szórjuk. Meglocsoljuk olívaolajjal és megsózzuk, hozzátesszük a kakukkfüvet és  220 °C-on puhára sütjük. Félidőben hozzátesszük a cukkinidarabokat.
  2. Amikor már minden zöldség megsült, a hagymáról ill. a paprikáról lehúzzuk a héját majd az összes zöldséget és a tepsiben visszamaradt lét egy turmixpohárba kanalazzuk, hozzádobunk pár zellerlevélkét és ráöntjük a zöldségalaplét, majd krémesre turmixoljuk. 

SÜTŐTÖKKRÉMLEVES SAJTROPOGÓSSAL >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss