Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémes zabkása dióval és mazsolával

15 perc
egyszerű
megfizethető
1 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Lassú tűzön megolvasztjuk a zsiradékot. Hozzátesszük a zabpelyhet, a vizet, a mazsolát és a felaprított diót. Felforraljuk, majd hozzádjuk a vaníliát és a fahéjat is.
  2. Takarék lángon néhány perc alatt krémesre főzzük.
  3. Ízlés szerint nyers nádcukorral is ízesíthetjük. 

OLCSÓ ÉS SZUPEREGÉSZSÉGES: ÍGY KÉSZÍTS TÖKÉLETES ZABKÁSÁT REGGELIRE! >>> 

EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA MINDEN NAP ESZEL ZABKÁSÁT >>> 

VANÍLIÁS KÁSA: GYORS ÉS EGÉSZSÉGES REGGELI AZ EGÉSZ CSALÁDNAK - VIDEÓ! >>>

Megjegyzés

Gluténmentes diétában gluténmentes zabpehellyel készítsd el. Tehetsz bele finomságokat: kókuszt, aszalt gyümölcsöket, nádcukrot, magvakat, karobot, kakaót... Csak a képzeleted szabhat határt annak, mi mindent teszel a saját zabkásádba. :) - vitaik

Ezek is érdekelhetnek

Friss