Elkészítés: A tésztát két egyenlő részre osztjuk, elnyújtjuk kb. 3 mm vastagságúra, és az elsőt a tepsi hátoldalán, majd a másikat a tepsiben sütjük, zsíradék nélkül.
A 9 tojásfehérjét felverjük 20 dkg cukorral. A 4 csomag vaníliás pudingport elkeverjük 10 dkg cukorral, majd simára keverjük 2 dl hideg vízzel, végül a maradék 8 dl vízzel felöntve állandóan keverve sűrűre főzzük. Ezután hozzákeverjük a felvert habot, és még 5-8 percig főzzük. Ezzel töltjük meg a kisütött lapokat. Hűvös helyre téve másnap fogyasztható!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre