Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémes-spenótos lasagne - besamel nélkül

60 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kockára vágjuk a hagymát, olívaolajon megpároljuk. Hozzáadjuk a spenótot a zúzott fokhagymával, és rövid ideig tovább pároljuk. Megsózzuk, -borsozzuk, majd pürésítjük.
  2. A krémsajtot elkeverjük a ricottával, a spenótpéppel és 1 evőkanál parmezán sajttal.
  3. A lasagne  lapokat a spenótos krémmel egy tűzálló tálba rétegezzük úgy, hogy a tál aljára és az utolsó rétegre sajtkrémes spenót kerüljön, majd megszórjuk a maradék reszelt parmezánnal.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40-45 percig sütjük.

    LASAGNE - SOKFÉLEKÉPPEN >>> 

    Még több lasagne recept >>> 

    11 LASAGNE RECEPT, AMELLYEL EGY OLASZT IS LEPIPÁLSZ >>> 

Ha ricotta helyett túróval készítjük, a végeredmény kissé savanykásabb - de úgy is nagyon finom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss