A répát megpucoljuk és felkarikázzuk, a brokkolit megmossuk és rózsáira szedjük.
Felforraljuk a vizet, hozzáadjuk a kukoricadarát és csomómentesre keverjük. Addig főzzük, amíg el nem válik majd az edény falától. Megsózzuk, megborsozzuk, végül hozzákeverjük a vajat.
Egy serpenyőben felhevítjük a ghít, hozzáadjuk a répát, a brokkolit és egy kevés vizet, majd kb. 15 perc alatt puhára pároljuk. Megsózzuk és megborsozzuk.
A polentát meglocsolhatod olívaolajjal is ha szereted - én mindent meglocsolok olívával! :) A polenta nem más, mint kukoricadarából készült sűrű, krémesre főzött kása, ami nagyon tápláló. Magyarországon puliszka néven is ismerik. - vitaik
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!