Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémes paprikás krumpli

45 perc
egyszerű
olcsó
3 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kolbászról lehúzzuk a héját és felkarikázzuk. A hagymát felkockázzuk, a krumplit szintén megpucoljuk és felvágjuk.
  2. A kolbászt egy evőkanál zsíron elkezdjük pirítani, majd amikor engedi a zsírját, a hagymát is hozzáadjuk. Ha a hagyma megpirult, hozzáadjuk a krumplit. Sózzuk és borsozzuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. Fél evőkanál gulyáskrémmel és fél evőkanál Piros Arannyal ízesítjük.
  3. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje a krumplit, beletesszük a paradicsomot (egészben) és lefedjük. Amikor kezd puhulni a krumpli, levesszük róla a fedőt és tovább főzzük addig, amig teljesen megpuhul. Végül kivesszük a paradicsomot.

ZÖLDBABOS PAPRIKÁS KRUMPLI>>> 

PAPRIKÁS KRUMPLI KÖLESSEL>>> 

PAPRIKÁS KRUMPLI KOLBÁSZMORZSÁVAL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss