A teszta: a lisztet, mandulalisztet osszemorzsoljuk a hideg vajjal, hozzaadjuk a vajat, cukrot, vaniliascukrot, sutoport, citromhejjat es tojassargajat. Osszegyurjuk. Ha szukseges meg keves lisztet adhatunk hozza, hogy egy jol formalhato alapanyagot kapjunk. Kerek formaba helyezzuk es kezzel elegyengetjuk, hogy a forma oldala is be legyen fedve. 160 fokon 30 percig elosutjuk.
A meggyes reteg: a meggybefottot egy edenybe tesszuk, a cukorral es pudingporral osszedolgozzuk, majd az elosutott tesztankra helyezzuk.
A vaniliasreteg:
A pudingport, cukrot, vanilias cukrot es tejet osszedolgozzuk es megfozzuk. Miutan levettuk a tuzhelyrol hozzakeverjuk a tejfolt es a meggyreteg tetejere ontjuk.
Hab:
A tojasfeherjet a cukorral kemeny habba verjuk es a vaniliakremre, egyenletesen, elsimitjuk. Sutobe helyezzuk 175 fokon 15-20 percre, amig a hab teteje kicsit megbarnul.