Krémes gombás csirke

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A felkockázott csirkemellet olajon megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd kiszedegetjük és félretesszük.
  2. A visszamaradt olajon megdinszteljük a felkockázott vöröshagymát és fokhagymát, majd hozzáadjuk a feldarabolt gombát. Megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd visszatesszük a húst. Felöntjük az alaplével, majd lefedve 10 percig főzzük. 
  3. Ezután hozzáadjuk a mascarponét és a felaprított petrezselymet. Még egyszer felforraljuk, majd főtt rizzsel tálaljuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a krémes gombás csirke

 


Ezek is érdekelhetnek

Friss