Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gábor a Séfek Séfe új évadáról: Idén meg akarom nyerni

default user icon
MME
Hamarosan indul a Séfek Séfe legújabb, ötödik évada, ahol a nézők ismét együtt izgulhatnak majd a versenyzőkkel és a séfekkel. Krausz Gábor elárulta, mi a célja az idei szériában.

Jó hír a gastrorealityk kedvelőinek: jön a Séfek Séfe legújabb évada! Annyit már biztosan tudunk, hogy kedvenc ítészeink – Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András – biztosan visszatérnek a képernyőre.

Krausz Gábor pedig a Ripostnak elárulta, idén komoly célokat tűzött ki magának, bizonyítani szeretne. „Eddig háromszor volt döntősöm, ebből kétszer az én versenyzőm volt a legerősebb a mezőnyben, de végül a fináléban nem alakultak jól a dolgok. Idén bizonyítani akarok és megnyerni az évadot. Már az ötödik évad jön, de még mindig tele vagyok izgalommal, és jó néha olyan dologgal foglalkozni, ami kiszakít a hétköznapokból.”

„Amikor reggeltől estig tartanak a forgatások, akaratlanul is megismerjük egymást. A séf egyben pszichológus is, hiszen mindent észreveszek a versenyzőimen. Ha szükséges, kibeszéljük a problémákat, hiszen feszülten nem lehet versenyezni és főzni a konyhában” – meséli a séf a Ripostnak, majd hozzáteszi, az előző évadokból vannak néhányan, akik mára már szinte családtagnak számítanak, velük rendszeresen tartja is a kapcsolatot.

Nyitókép forrása: TV2

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss