Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mikes Anna vallomása: így hatott kapcsolatukra az Ázsia Expressz

default user icon
MME
Krausz Gábor és táncos szerelme nemrég tértek haza a Fülöp-szigetekről, ahol az az Ázsia Expressz ötödik évadában szerepeltek. Nem sejtették, hogy mi vár rájuk, de az biztos, hogy mindkettejüknek örök emlék marad a közös kaland.

Az ország egyik legszebb táncosa és sztárséf párja nem mindennapi módon tették próbára a kapcsolatukat. Mikes Anna a hot! magazinnak mesélte el, milyen volt a játék, és milyen érzésekkel tértek haza. A cikkből a Borsonline szemlézett.

A gyönyörű táncosnő azt gondolta, hogy a verseny egyfajta nászút lesz, kalandos nyaralás, ám Gáborral együtt hamar világossá vált számukra, hogy nem ez a helyzet. „Már az első napon kiderült, hogy komoly verseny, ami azonnal beszippant" – mondta. Ettől egy picit meg is ijedtek, hiszen egy idegen ország sajátos kihívásaival találták szembe magukat. Miután erre ráébredtek, megvolt az esélye, hogy kifog rajtuk az idegen ország a sajátos kihívásaival.

Anna azt is elárulta, hogy szinte a túlélésért küzdöttek, így semmi sem volt olyan, mint az itthoni, hétköznapi életükben. Viszont az is kiderült, hogy ebben a szokatlan helyzetben is nagyon jól működtek együtt párként Gáborral, így egyáltalán nem bánták meg, hogy elfogadták a felkérését.

Az interjúban azt is hangsúlyozta, hogy nem a kalandokkal kerültek közelebb egymáshoz, hanem a szoros kötelék miatt tudtak jól együttműködni.

„Nagyon nagy élmény volt, kár lett volna kihagyni!” – válaszolta Anna arra kérdésre, hogy jó döntésnek tartja-e, hogy így tették próbára a szerelmüket. „Ma már kétszer meggondolnám, hogy újra belevágjunk-e, mert nagyon kemény feladat. Az emberek azt gondolhatják, hogy ez játék, pedig valójában nagyon komoly verseny. De visszatekintve is nagyon örülök, hogy elvállaltuk, mert nem biztos, hogy adódik még egy ilyen az életünkben” – árulta el mosolyogva Anna.

(Borítókép: Instagram / mikesannams)

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss