Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gábor a padlóra került

default user icon
MME
Gőzerővel folyanak a TV2-n hamarosan a negyedik évadával jelentkező Dancing with the Stars előészületei: a Krausz Gábor - Mikes Anna páros is jelenkezett az első Insta-posztjaikkal, megmutatták, hol tartanak a gyakorlással. Ahogy a séfet a képeken elknézzük, úgy tűnik, igencsak komfortzónáján kívüli a feladat, és bizony, kihajtják belőle a szuszt.

"Steakben nagyon jó vagyok... táncban viszont nagyon béna" – mondta Krausz Gábornem is olyan régen a TV2 Play riportjában, amikor arról kérdezték, hogy milyen érzés  a Dancing with the Stars idén ősszel kezdődő 4. évadában szerepet vállalni.

 "Életemben nem táncoltam még. Az viszont, hogy nem tudok, nem azt jelenti, hogy nem is akarok. Egész életemben zavart, hogy nem tudok (táncolni) és most van egy lehetőségem egy profi táncos mellett (megtanulni)" - folytatta.

A feladat óriási, ám az elszánás is erős: Mikes Anna, a táncos pár profi tagja vélhetően nem kíméli a séfet az edzések során, amiről Krausz Gábor Instagramra kitett fotója árulkodik.

"Lehetne ez a póz két percig @mikesannams ? Talán megy…" - írta a képhez, amin a ő maga a földön fekszik, arccal a padlónak, láthatóan végkimerülés határán.

 

Mikes Anna is posztolt egyet a próbájukról, és bizony az ő fotóján sem bíztatóbb a sztárséf fizimiskája: Krausz Gábor szó szerint fogja a fejét, nyilván a rá váró megpróbáltatásokra gondolva épp. A kép alatt az egyik kommentelő - célozva a Tóth Gabival zajló válásuk állítólagos kiváltó okára - meg is jegyezte: "A legjobb fricska ha hagyod most kihajtani a szuflát Krauszunk!", ami, úgy tűnik, a kéretlen jótanács nélkül is megtörtént.

 

A TV2-n október 14-én induló Dancing with the Stars további versenyzői között találjuk még Radics Gigit, T.Dannyt, Sydney van den Boscht, Simon Kornélt, Hunyadi Donatellát, Marics Petit, Király Lindát, Szabó András Csutit és Eszenyi Enikőt.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss