Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Dráma a Séfek séfében: Krausz Gábor nem bírta, és kirohant a stúdióból

default user icon
MME
Szeptember 20-án elstartolt a tv2 gasztro-tehetségkutatójának harmadik évada: a hétköznap esténként jelentkező műsorban most is amatőr és profi szakácsok próbálják meggyőzni a műsor három séfjét, Krausz Gábort, Wolf Andrást és Vomberg Frigyest arról, hogy ők a legjobbak. Elmondható, hogy már az első adásokban is kapják az ívet a mesterek!

Azt gondolnánk,  hogy olyan rutinos öreg rókák, mint a Séfek séfje három zsűritagja, Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes már semmin nem lepődnek meg, ám ezt a tételt adásról-adásra cáfolják meg a versenyzők. Van, aki az óriásira pumpált egójával, van, aki a kéretlen udvarlásával, és van, aki a szabadon válaszott fogásának alapanyagaival sokkolja a urakat.

A ma esti adásban például, minden bizonnyal az idei évad egyik legextrémebb fogása bukkan majd fel: sült csótány lila gnocchival és egy kis spenótpürével.

– Mivel nem eszem húst, gondoltam, egy környezetkímélőbb étellel állok elő. A csótány íze elég sajátos, és nagyon egészséges, mert van benne ásványi anyag, vitamin és fehérje, körülbelül ugyanannyi, mint a csirkehúsban – nyilatkozta a Borsnak a fogást elkészítő Sztipanov Mariann, aki szerint a csótányok nem szenvednek, amikor élve a forró olajba dobja őket.

– Amikor belekerülnek az olajba, akkor azonnal meghalnak és így talán nem annyira fájdalmas nekik – vélekedett a versenyző.

Ínycsiklandó bogaras képek a Bors.hu-n! >>>

Krausz Gábor nem bírta

A rovaros fogás mellett polipot is tálaltak a séfeknek a forgatáson. A polentával, nachossal és pattogatott kukoricával megálmodott tengeri herkentyű azonban nem igazán nyerte el a séfek tetszését, főleg, mert a polip teljesen nyers maradt. Krausz Gábornak ez már annyira sok volt, hogy kiköpte az ételt, és kirohant a stúdióból.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss