Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gábortól olyan tortát kapott a szülinapos Hannaróza, ami minden kislány álma!

default user icon
MME
Ahogy Krausz Gábor a Dancing with the Stars döntőjében megígérte: Hannaróza megkapta apukájától a szülinapi álomtortáját. A séf tündéri fotókat osztott az apa-lánya buliról az Instagramján.

Miután Krausz Gábor megnyerte a Dancing with the Stars-t, az ünneplés valószínűleg abba sem maradt: kislánya, Hannaróza születésnapjával folytatódott a sorozat.

Ahogy azt a séf az élő műsorban megígérte, tortával készült Tóth Gabival közös kislányuk 4. szülinapjára: a 24 órán át megnézhető Insta-sztorijában megmutatta, milyennel: a család „Marikáját” csoda szép Jégvarázsos tortával köszöntötte az apukája. (Változnak az idők: tavaly még Peppa malac volt a sztár!)

A kislányra nagyon ráfért az ünneplés: ahogy az édesanyja Instagramon közzétett képeiből és a mellé írt szövegből kiderült, kórházban töltött nehéz napokon vannak túl. 
„Nehéz hetünk volt, de nevetni, szeretni nem felejtünk el soha! Isten éltessen sokáig drága Hannaróza! Nincs olyan, amit együtt ne vészelnénk át, hisz egy csoda vagy! Köszönöm, hogy az anyukád lehetek!" – írta Tóth Gabi a posztjában.

Ezek is érdekelhetnek

Friss