Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Meglepő szerepben kell bizonyítania Krausz Gábornak: nagy feladat vár rá a konyhán kívül

default user icon
MME
A héten kezdetét vette a Séfek séfe legújabb évada, melyben Krausz Gábor két kollégája oldalán keresi hazánk legtehetségesebb szakácsait. A sármos sztárséfet azonban hamarosan egy számára teljesen szokatlan szerepben, a biztonságot nyújtó konyha helyett a táncparketten láthatjuk majd.

A TV2-n idén ősszel is látható lesz a Dancing with the Stars című táncos showműsor, melynek versenyzőit tegnap este leleplezte a csatorna. Korábban már pletykaként felmerült Krausz Gábor neve, mint a műsor egyik lehetséges celeb táncosa, ám most hivatalosan is megerősítették, hogy a séf is parkettre lép majd szombat esténként. Krausz profi táncpartnere Mikes Anna lesz.

"Steakben nagyon jó vagyok... táncban viszont nagyon béna" – mondta Krausz Gábor a TV2 Play riportjában. "Életemben nem táncoltam még. Az viszont, hogy nem tudok, nem azt jelenti, hogy nem is akarok. Egész életemben zavart, hogy nem tudok (táncolni) és most van egy lehetőségem egy profi táncos mellett (megtanulni)."

Az október 14-én induló Dancing with the Stars további versenyzői között találjuk még Radics Gigit, T.Dannyt, Sydney van den Boscht, Simon Kornélt, Hunyadi Donatellát, Marics Petit, Király Lindát, Szabó András Csutit és Eszenyi Enikőt.

Borítókép: YouTube

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss