hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Közös rozéjukon háborúzik Angelina Jolie és Brad Pitt

default user icon
MME
Komoly fordulat következhet be a már hosszú évek óta húzódó gyermekelhelyezési perben, ugyanis Angelina Jolie frissen beadott kérvényének helyt adtak, és leváltották részrehajlás miatt azt a bírót, aki korábban megosztott felügyelettel Brad Pitt javára döntött. A bíró elmozdítása egy másik ügyben is változást hozhat, amiben a színésznő franciaországi kastélyuk és borászatuk eladására tett kérvényét dobták vissza.

Jolie leváltásra irányuló kérvényét egy vizsgálat előzte meg, amiből kiderült, hogy a bíró, John Ouderkirk elfelejtett beszámolni arról, hogy szoros üzleti kapcsolatban állt Pitt ügyvédjével, így pedig egyáltalán nem tekinthető pártatlannak.

A bíró elmozdítása a gyermekelhelyezési peren túl egy 60 millió dolláros szőlőbirtok eladásában is változást hozhat, ugyanis Ouderkirk korábban elkaszálta Angelina Jolie sürgősségi kérvényét, miszerint a válóper lezárulta előtt szeretné eladni franciaországi kastélyuk és borászatuk, a Chateau Miraval rá eső részét.

A színésznő állítja, hogy a 2008-ban vásárolt hatalmas szőlészettel rendelkező ingatlantól 2016 óta próbál megszabadulni, ám Pitt eddig folyamatosan akadályozta az eladást. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy Angelina Jolie-nak komoly lehetősége nyílik arra, hogy az új bíró törli a vagyonátadást tiltó végzést, így a díjnyertes boruktól végre kénytelen lesz a volt férj is megválni.

Ajánljuk még: 

Ezek is érdekelhetnek

Friss