Elkészítés: A 8 tojás sárgáját a cukorral és a vízzel habosra keverem. Hozzáadom a lisztet, a kakaót, a sütőport és a tojásfehérjéből felvert habot. Megsütöm. Ha kihűlt, pogácsákat szaggatok belőle, ezeket félbevágom, a belsejüket kikaparom.
A pudingot megfőzöm a tejjel és a vaniliás cukorral, kihűtöm. A margarint habosra keverem a porcukorral, ezt hozzáadom a pudinghoz. A krémet kétfelé veszem, az egyik felébe teszem a tésztatörmeléket. Ezzel ragasztom össze a pogácsákat, a másik krémmel körbekenem a sütit. Kókuszreszelékben megforgatom, étcsokit teszek a tetejére.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre