Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kovászosuborka-leves friss zöldfűszerekkel

15 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kovászos uborkát, az alaplevet és a joghurtot felhasználásig hűtőszekrényben tárolom. A petrezselymet durvára vágom, a rozmaringágakról eltávolítom a leveleket, melyeket szintén felaprítok. Az uborkákat nagyjából 1,5 cm-esre kockázom.

Turmixgép poharába halmozom a zöldségeket, felöntöm a folyadékokkal, hozzákanalazom a joghurtot, beleőrlöm a borsot, és erős fokozaton leturmixolom, kóstolást követően - ha szükséges - ízesítem, az uborka minőségétől függően a folyadékokat pótolom. A kész levest sűrű szövésű szűrőn átpasszírozom, fogyasztásig hűtőszekrényben tárolom.

Megjegyzés



További fotók, receptek és érdekességek Habliliom blogjában! - Habliliom

Ezek is érdekelhetnek

Friss