Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kóstolj prémiumpárlatokat a Whisky Show-n!

default user icon
MME
Ha szereted a minőségi Whisky-t és az olyan elegáns italokat, amiket királyi családok és előkelőségek fogyasztanak évszázadok óta, akkor ott a helyed október 27-28-án a Whisky Show 2018-as nemzetközi párlatmustráján!

Nyolcadik alkalommal találkoznak a nemzetközi whisky- és párlatkultúra jeles képviselői idén októberben a Whisky Show kétnapos rendezvényén. De az esemény már messze nem csupán a whiskykről szól, sok más prémiumpárlat is - mint például a gin, a rum, az armagnac, a calvados, vagy a cognac- kiállításra, illetve kóstolóra kerül.

Mint minden évben, idén is színes programdömping várja a látogatókat. Lesz Bartender verseny, Whisky Casino, szurkolhatunk az ír kávéverseny versenyzőinek, és természetesen jönnek az elmaradhatatlan skótdudások is. Ezek mellett pedig a MasterClass-okak, vagyis az ültetett whiskykóstolókat is biztosan élvezni fogod, ahol egy informatív előadás keretében 5-6 tételt kóstolhatsz meg.

A nemzetközileg is elismert, rangos esemény október 14-15-én mindkét nap 14:00-tól 21:00-ig népesíti be Budapesten a Corinthia Hotel termeit. A jókedvedet ne hagyd otthon, viszont egy dologra biztosan nem lesz szükséged: a jogsidra!

A SKÓT WHISKY 3 TITKA, AMITŐL A GLENFIDDICH ELLENÁLLHATATLAN!>>> 

KIDERÍTETTÜK, MITŐL OLYAN FINOM A TOKAJIS HORDÓBAN ÉRLELT WHISKY>>> 

KOKTÉL-KISOKOS: ÍGY KÉSZÍTHETED EL OTTHON A KEDVENC ITALAIDAT>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss