Elkészítés: A körtét meghámozom, kicsumázomés felkockázom, mindjárt az elején meglocsolom a citrom levével, majd jöhet a többi hozzávaló: zeller, saláta, mazsola. Lazán összekeverem őket, meglocsolom olajjal, és jöhet még egy kis citromlé, ha maradt. A kész salátát tányérra téve borsozom csak - de ne maradjon el, ha lehet, frissen őrölt bors kerüljön rá. (Az érett körtével csodálatos!)
A kenyérszeleteket 4 felé vágom, a baguette-et felszeletelem, 1-1 szelet kecskesajtot teszek rájuk, melegszendvicssütőben vagy a sütőben grill üzemmódon pirítom őket.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre