Mindmegette.hu
Kinyomtatom
Elküldöm
Mentés
Értékelem
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Furcsa fotó került elő Majka feleségéről
Már készülnek Berki Krisztián temetésére - Fotók
Nyilvánosan üzent Szabó Zsófinak Shane Tusup?
Megérkezett az Erőss Zsolt-film előzetese
Óriási bejelentés jött Karikó Katalinról
HÁBORÚ: Zelenszkij reagált Kissingerre
Forduló pont lehet a temetés Mazsi életében
Nagy nyári horoszkóp: boldogságot és szerelmet jeleznek a bolygók
Számtalan programmal nyűgözte le Czippán Anettet és gyerekeit Hajdúszoboszló
Eperlekvár és eperdzsem - 9 szuper recept befőzéshez
Megtörte a csendet Berki Krisztián pótanyukája
Megszakad a szíve Berki Krisztián pótanyukájának
Recept
MME
SÁNDOR ADRIENN
Cikk
A testünk közel hatvan százaléka víz, így a folyamatos folyadékpótlás elengedhetetlen ahhoz, hogy szervezetünk megfelelően működjön, ám nem mindegy milyen fajta folyadékkal pótoljuk a már elhasznált vízkészletet. Rengeteg pozitív hatása van annak, ha elhagyjuk a cukros üdítőket - az alkoholról nem is beszélve - és kizárólag tiszta vizet iszunk!
Recept válogatás
Minden mélyhűtőben akad fél kiló csirkemáj. Kiadós, egyszerűen és sokfélén elkészíthető. Csavarhatjuk szalonnába, tehetjük rizottóba, levesbe, resztelve, sütve is elkészíthetjük. Salátába, pástétomnak, reggelire, ebédre vagy vacsorára. Válogassatok a legjobb csirkemájas receptjeink közül.
Fülöp Sándor
A kerti partik, a strandolások és kirándulások idején, vagyis a meleg nyárban még sokkal fontosabb, hogy sok folyadékot igyunk, nem is akármilyet: valódi szomjoltót! Erre pedig - a víz mellett - egyértelműen a limonádé a legjobb választás, mutatunk egy isteni gyömbéres változatot.
Szörp, palacsinta, fánk, leves és muffin - mind bodzával! Mivel most szezonja van, virágzik, egy séta vagy kirándulás alatt szedhetünk belőle egy nagy csokorral és máris készülhet a finomság! Nektek melyik a kedvenc bodzás desszertetek?
Morzsálós Mirza
A Mindmegette is többször cikkezett a színésznő bámulatos fogyásáról, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mi is az igazi oka a látványos súlyvesztésnek. A fantasztikus humoráról ismert 43 éves komikus akkor úgy nyilatkozott, hogy egészségügyi okokból szánta el magát, ám azt senki nem gondolta, hogy egy igen komoly betegség áll életmódváltásának hátterében.
A rebarbara néhány éve reneszánszát éli. Újra divatba jöttek a savanykás zöldséggel készített desszertek, a különféle kompótok, mártások, szörpök és piték. A friss rebarbara viszonylag gyorsan romlik, így ha lehet, minél hamarabb használjuk fel. Mutatjuk is, hogyan, íme a legjobb receptek!
DÖMÖTÖR VIOLA
A tejszínhab számos étel és ital nélkülözhetetlen összetevője: megbolondítja a forró csokit, izgalmassá teszi a palacsintát, a fagylaltot, és jó néhány sütemény, pohárkrém elképzelhetetlen nélküle. De mi a helyzet, ha szükséged lenne rá, és nincs otthon friss tejszín? Ne ess kétségbe, mutatjuk a megoldást!
A szezon slágere az eper, amit nem tudunk megunni. Ha pedig frissen nem sikerül elfogyasztani, süthetünk belőle isteni finomságokat. Az epres sütikből mutatunk olyan recepteket, amiket érdemes kipróbálni!