Elkészítés: A csirkecombokat megmostam, lebőröztem és kicsontoztam, majd újra átmostam és besóztam.
Egy téglalap alakú tűzálló tál aljára fektettem a baconcsíkokat, erre fektettem a csirkecombokat. Mindegyik közepébe kis darab camembert sajtot tettem és visszahajtottam a combot (gyakorlatilag félbehajtottam).
Ezután következett a borsozás, majd az egészet beborítottam körtével, dióval, kockára vágott baconnel, a tetejét alaposan megszórtam reszelt mozzarella sajttal.
Alufóliával letakartam, és 40 percen át sütöttem a sütőben, majd az alufóliát levéve róla további 30 percig sütöttem-pirítottam. (Időközben elég sok lé keletkezett a hús alatt, azt néha leöntögettem, hogy ne főjön, hanem süljön a hús.)
Tepsiben sült rozmaringos burgonyát kínáltam hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre