hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Körtés camembert tésztabatyuban

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A tésztát tekerjük ki, és vágjuk fel két egyforma darabra. Tegyünk rájuk egy-egy sajtot. A körtéket mossuk meg, magozzuk ki, majd vágjuk fel cikkekre, és rendezzük el azokat a sajtokon.
  2. Meghintjük a gyümölcsöt a barna cukorral, azután ráhajtjuk a tésztaszéleket, és kissé összenyomkodjuk azokat. 
  3. A sajtos batyukat sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, megkenjük a tetejüket az elhabart tojással, és 175 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranyszínűre sütjük. Végül kivesszük, és 10 perc pihentetés után tálaljuk.

    NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN:

     

     

Ezek is érdekelhetnek

Friss