Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük. Ezután rádobjuk a kockára vágott csirkemellet, fehéredésig sütjük, majd ételízesítővel, sóval és borssal ízesítjük. Felöntjük egy kis vízzel, és beletesszük a babérlevele(ke)t. Lassú tűzön hagyjuk főni. Ha a víz közben elfőne, pótoljuk.
Megtisztítjuk és felkockázzuk a körtét és az őszibarackot. Mikor már majdnem kész a hús, hozzáadjuk a gyümölcsöket, a cukrot (vagy édesítőt), a fahéjat, a gyömbért, a szerecsendiót, a kakukkfüvet és a liszttel elkevert tejszínt. Egyet rottyantunk rajta, majd rizzsel tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre