Elkészítés:A pulykamellet felszeleteljük és kiklopfoljuk, gyengén megsózzuk.
A töltelékhez a túrót, a tejfölt, a finomra vágott hagymát és fokhagymát összekeverjük, ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával. Ezt a tölteléket szeletenként a húsba töltjük. Feltekerjük, majd baconszeletekbe tekerjük.
A henger alakúra göngyölt tekercseket kiolajozott tepsibe rakjuk, 35-40 percig sütjük.
A burgonyapüréhez a meghámozott, felkockázott krumplit sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, majd a vajjal és a tejjel pürésítjük, szerecsendióval fűszerezzük, és a körözöttes pulykához kínáljuk.
kevés szerecsendiót adunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre