Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Koronavírus tesztelést hirdetett egy fővárosi hamburgeres

default user icon
MME
Az utóbbi napokban egyre több étterem nyitotta meg újra kapuit a koronavírus-járvány okozta megszorítások, kényszerbezárások után. A budapesti Tuning Burger is pont ebben a cipőben jár, ám ők valami igazán zseniális árukapcsolással igyekeznek újra beindulni. Az akcióból kiderül; a vállalkozás számára nem csak az a fontos, hogy jól lakj, hanem az is, hogy egészséges legyél.

A Tuning cégcsoport június 13-14. között szakképzett egészségügyi dolgozók segítségével szűrés végez Covid 19-re egy erre a célra kialakított helyiségben. A gyorstesztes ellenőrzést bárki igénybe veheti egyetlen feltétellel.

A szűrésen való részvétel egy 20.000 forintos voucher átutalással történő megvásárlásához kötött, amit 2020. december 31-ig a Tuning cégcsoport három éttermében bármikor felhasználható. Első hallásra talán költséges mulatságnak érezhetjük ezt az akciót, ám gondoljunk bele egy kicsit jobban; a teszt költségeit a cég állja, az általunk kifizetett összeget pedig év végégig akkor esszük le, amikor csak kedvünk tartja. Nem kell egy vérbeli burger fanatikusnak lenni, hogy ennyi idő alatt ilyen összeget költsünk étkezésre. Ha ugyanezt a tesztet máshol végeznénk el, annak piaci ára 15000-20000 forint körül alakulna, ráadásul még éhesek is maradunk.

Természetesen álszentség lenne, ha csak tisztán szociális érzékenység és jótékonysági kedv motiválta volna a cég vezetését, hiszen azért jól látni, hogy van ennek egy igen komoly gazdasági vetülete is. Ők is, ahogy sok más vendéglátó helyiség kitartottak és újranyitottak az anyagi és morális veszteségek ellenére, ám fontos számukra munkatársak megélhetése és vállalkozásaik életben tartása, na és persze az is, hogy visszaszokjanak a vendégek a burgerezésre. 

KÉSSEL-VILLÁVAL ESZI A BANÁNT!? ERZSÉBET KIRÁLYNŐ LEGFURÁBB ÉTKEZÉSI SZOKÁSAI >>> 

KORLÁTOZÁSOK FELOLDÁSA: EZEKET A HIBÁKAT NE KÖVESD EL ÚJRANYITÁSKOR! >>> 

MIELŐTT ÉLELMISZERBOLTBA VÁSÁROLNÁL, EZEKRE A DOLGOKRA FIGYELJ ODA! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss