Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Koronavírus: egy hét alatt már 500 étterem költözött az internetre

default user icon
MME
Jelentősen megnőtt a NetPincérhez csatlakozó éttermek száma a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések miatt: a vendéglátóhelyekre vonatkozó nyitvatartási korlátozások, a vendégszám csökkenésének száma miatt az elmúlt egy hétben mintegy 500 új étterem kereste fel csatlakozási szándékkal a vállalatot - írja az MTI.

A NetPincéren keresztül jelenleg 2000-nél is több étteremből országosan több mint 800 településről lehet ételt rendelni. A közlemény szerint az éttermek négyötöde budapesti vagy főváros környéki, a vidéki nagyvárosokból érkező megkeresések száma pedig napról napra nő.

A vállalat közölte, hogy már a járvány előtt is több mint 2000 partnerrel dolgoztak országszerte, futárpartnereik száma is közelítette a 2000-et, március első két hetében pedig 135 új futárpartnerrel is szerződtek. Amennyiben egy futár megbetegszik, gyógyulásáig, de minimum két hétig nem dolgozhat, ugyanakkor a csoportbesorolását - amit eddigi teljesítménye alapján ért el - megtarthatja.

A NetPincérGO-rendelések 35 százalékára jelenleg az érintkezésmentes kiszállítás a jellemző, ez a tendencia pedig várhatóan a következő időszakban is növekedni fog - közölték.

BEZÁRNAK AZ IKEA ÁRUHÁZAK MAGYARORSZÁGON >>> 

MARADJ OTTHON! FŐZZ A MINDMEGETTÉVEL HÉTVÉGÉN IS, AMIHEZ 14 RECEPT IS ADUNK >>> 

ÍGY TARTHATOD TOVÁBB FRISSEN A GYÜMÖLCSÖKET ÉS ZÖLDSÉGEKET >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss