Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csokiból készült koronavírussal próbál nevettetni a francia cukrász

default user icon
MME
A jó kereskedő felismeri az üzleti rést! Az már egy másik kérdés, hogy mennyire ízléses, hiszem napjainkban, amikor a híradások nem szólnak másról, mint a koronavírusról, akár öngól is lehet a vírus mikroszkopikus formájának csokigolyóként való megalkotásából. Elég csak visszaemlékezni a Corona sör körül kialakult buta pánikra.

Jean-Francois Pre francia csokoládékészítő célja ezzel az édes műalkotással az volt, hogy a koronavírus miatt kialakult pánik és rossz hangulat ellenére mosolyt csaljon az emberek arcára. Meglepő, de miután a vásárlók korábban párhuzamot tudtak húzni a Corona sör és a vírus terjedése között , mégis pozitív volt a fogadtatása ennek a formabontó csokigolyónak a nyugat-franciaországi cukrászdában.

Az Euronews híradásából az is kiderült, hogy az egyik betérő miután megkóstolta az édességet, nyugalomra intette az embereket. - Ha csak egy pillanatra is, de egy ilyen poénos édesség segíthet elfeledni a járványtól való félelmet, na meg egy kis jókedvet is csempész ezekbe a nehéz időkbe – mondta a vásárló. 

5 SZOKÁS, AMI MIATT KÖNNYEBBEN ELKAPHATOD A KORONAVÍRUST >>> 

A CORONA SÖRNEK IS CSÚNYÁN BETETT A KORONAVÍRUS >>>  

MEGVÉD A FOKHAGYMA ÉS A KÉZFERTŐTLENÍTŐ? TÉNYEK ÉS MÍTOSZOK A KORONAVÍRUSRÓL >>> 

EZEKET A HÍREKET ÍRTUK EDDIG A KORONAVÍRUSRÓL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss