Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Játssz, és nyerj! Újra elindult a Koronás CukorOvi program

default user icon
MME
Immár kilencedik alkalommal hívja játékra az ovis családokat a Koronás Cukor, hogy a Koronás CukorOvi programon keresztül óvodák és a családok életét édesítsék meg nyereményekkel karácsony előtt.

A játékot már sokan ismerik, és természetesen idén is a jól megszokott menetrend szerint zajlik, vagyis a Koronás Cukor termékek csomagolásáról kell a terméknevet, illetve logót tartalmazó előlapokat összegyűjteni, és egy magyarországi ovit megnevezve borítékban visszaküldeni. Talán nem meglepő, hogy a legtöbb magánszemély által feladott borítékban akár száznál is több előlap érkezik.

Miért fontos a 100-as szám? A játék óvodák számára felajánlott fődíjára, azaz 1.000.000 Ft-os Fair Play Trade vásárlási utalványra azon ovik esélyesek, amelyek legalább 100 szavazatot, előlapot kaptak. A tavalyi játék során, több mint 300 magyarországi ovira érkezett 100-nál több szavazat!

A fődíj mellett természetesen több kisebb, de ovik számára így is nagyon értékes vásárlási utalvány talál gazdára. A Koronás CukorOvi programban megannyi óvodába sikerül így örömet szerezni a fejlesztő játékokkal, kisbútorokkal, vagy a játékot, oktatást segítő kiegészítőkkel a karácsonyi ünnepek idején.

Minden évben nagy kihívás a nyeremények kiválasztása, de az utóbbi évek során látott szülői aktivitás azt igazolta, hogy legjobban az utalványoknak örülnek az óvodák, szülők egyaránt, hiszen így saját maguk dönthetik el, milyen eszközökre, készségfejlesztő játékokra költik majd el a nyereményt. A Koronásnak évek óta megbízható partnere ebben a Fair Play Trade, akik az óvodák, iskolák eszközeinek legprofibb szakértője.

Reméljük, hogy idén is nagy sikere lesz a Koronás CukorOvi programnak, és minél többen csatlakoznak hozzá, hogy az ország minél több óvodájának esélye legyen a nyereményeink egyikére! Édesítsük meg együtt az ovik idei karácsonyát!

Ezek is érdekelhetnek