Elkészítés: Kuktában az olajon üvegesre párolom a hagymát. A paprikát, paradicsomot felkockázom, hozzáadom a hagymához. Ezt együtt pirítom (közben folyamatosan kevergetem, hogy elpárologjon a leve). Lehúzom a tűzről a kuktát, és az előbbiekhez adom a pirospaprikát, pirosaranyat. Kicsit összekeverem és ráteszem a megtisztított körmöket. Annyi vizet öntök rá, hogy ne teljesen lepje el a húst, sózom. Lezárom és főzöm. Amikor már majdnem kész, a megtisztított, vastag hasábokra vágott krumplit a hús tetjére teszem, és együtt főzöm még 10 percig. Így a krumpli nagyon finom, krémes lesz, de ne esik szét.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre