Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Korianderes csicsókakrémleves juhtúrós szivarkával

default user icon
MME
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csicsókát gondosan meghámozzuk, majd apró kockákra vágjukA forrásban lévő alaplébe tesszük a finomra vágott korianderrel együtt. Megsózzuk és megborsozzuk, majd puhárafőzzük.
  2. Kiterítjük a réteslapokat. Megtöltjük mindet a juhtúróval, majd szorosan feltekerjük. A töltött szivarkákat ropogósra sütjük a felforrósított olajban.
  3. Ha a csicsóka megpuhult, a levest a tejszínnel és a felkockázott hideg vajjal dúsítjuk. Botmixerrel pürésítjük, majd leszűrjük. Forrón tálaljuk a ropogós szivarkával.

Ezek is érdekelhetnek

Friss